PRISUTDELNING PÅ BJÖRNÖ I VÄSTERÅS
Den 6 juni 2021 var det prisutdelning till deltagande katter i den digitala vårutställningen

Ingen katträff utan en katt på plats. Här sitter maine coon-killen SE*Box Buster´z Krickidoll of U Mystic och kollar omgivningarna, medan matte Andrea Rosell håller ett vakande öga över honom.

Efter ett helt år, utan träffar in-real-life, så kunde VRKs medlemmar äntligen ses för en efterlängtad och trevlig prisutdelning med kattsnack och fika. 
Hela 31 medlemmar kom till träffen, som genomfördes utomhus i ett superfint sommarväder. 

Huvudanledningen till träffen var prisutdelningen till katter som deltagit i den digitala vårutställningen som arrangerades mellan 19-29 maj.

Ansvariga för att ro utställningen iland var Linnea, Kerstin, Inger och Angelica, som hade bilder och uppgifter på 160 katter att hantera. 
Bilderna på respektive katter bedömdes av domarna Sirpa Lindelöf, Helene Lis och Glenn Sjöbom. En inte helt enkel uppgift. 

En superfin dag för en träff ute i det fria ...

Klubbens ordförande, Ulrika, redogjorde lite kort om den kommande stora internationella utställningen som förhoppningsvis kommer att kunna gå av stapeln som planerat i maj 2022. Dessutom står ett fysiskt klubbmästerskap på agendan. Det är tänkt att genomföras på Granngården i Västerås Första advent - på Kattens dag. 

Naturligtvis ingick ett lotteri med fina priser. Träffens minsta deltagare skötte lottdragningen med den äran. 

Några av deltagarna vars katter fått diplom och skänkta priser