Föreläsning 

... eller 11 november!

Föreläsning med Susanne Hellman Holmström
Reservera redan nu 10 -11 november! Någon av dessa dagar har vi glädjen att ha Susanne på besök. Susanne är kattbeteenderådgivare, författare och medverkar regelbundet i SVTs program Gokväll där hon får möjlighet att sätta fokus på katten som sällskapsdjur.
Mer information kommer!

Susanne Hellman Holmström Susanne Hellman Holmström

Konsten att bli den perfekta kattägaren
Välkommen till föreläsningen hur du på enkla och smarta vis får de där extra guldstjärnorna av din katt.
Jag kommer att berätta om hur man kan bli den perfekta kattägaren, i din katts ögon. Har du verkligen koll på din egen attityd och har du koll på din katts kroppsspråk? Det vill till att både du och din katt är nöjda för att kunna leva i fin harmoni med varandra.
Om inte, så kommer din katt att driva dig till vansinne och dina vänner kommer att undra vem som styr ditt liv egentligen. Katten eller Du?
Jag har helt nya kunskaper om både dig som kattägare och din katt som jag vill dela med mig av.  Ett måste som kattägare att vara fullt uppdaterad på alla nya rön om hemligheten bakom vår katts beteende och liv.
Din katt kommer att tacka dig för att du vill vara den perfekta kattägaren.

Med Vänlig Hälsning och Mjau =^..^=
Kattbeteenderådgivare/Författare/Föreläsare
Susanne Hellman Holmström